Despre noi

Compania de transport SRL «Sarvalteh Auto» a fost fondată în 20 octombrie 2007. În acești ani, compania noastră nu numai a acumulat o experiență considerabilă și a devenit un transportator profesionist ci și a câștigat încrederea zecilor de mii de pasageri.

Întreprinderea de transport pasageri și mărfuri este una dintre cei mai mari transportatori din regiunea de sud a Moldovei.

SRL «Sarvalteh Auto» oferă 8 curse internaționale, 12 curse interurbane.

Chișinău - Praga (Huși, Bîrlad, Tecuci, Adjud, Onești, Brașov, Făgăraș, Sibiu, Deva, Arad, Budapest, Bratislava, Brno)

Chișinău - Sofia (Comrat, Ceadîr-Lunga, Taraclia, Cahul, Constanța, Varna, Plovdiv)

Ceadîr-Lunga - București (Comrat, Cimișlia, Hîncești, Leova, Cantemir, Cahul)

Chișinău - Iași

Ceadîr-Lunga - Istanbul (Comrat, Taraclia, Cahul, Constanța, Varna, Burgas)

Ceadîr-Lunga - Moscova (Comrat, Cimișlia, Chișinău, Odessa, Kiev, Briansk, Caluga)

Ceadîr-Lunga - Sankt Petersburg (Comrat, Cimișlia, Chișinău, Odessa, kiev, Tver)

Comrat - Odessa

Pe lângă cursuri regulate, compania noastră oferă închirieri și rezervări de autobuze în orice direcție în condiții favorabile. Transport pasageri cu autobuzul este convenabil și ieftin! Șoferii noștri sunt bine familiarizați cu traseele de pelerinaj ale Moldovei, cunosc locul bisericilor, manastirilor si izvoarelor sfinte.

Fiecare autobuz are o licență și o poliță de asigurare.

În acest timp, compania noastră a ocupat în mod repetat primul loc în nominalizarea "Cea mai bună întreprindere în domeniul furnizării serviciilor de transport."

Printre numeroasele companii care se ocupă de transport pasageri se remarcă faptul că avem propria flotă de autobuze, menținută constant în stare tehnică excelentă. Compania noastră are o reputație demnă printre colegii noștri de transport.