Informații

DE CE MERITĂ SĂ VIZITAȚI PRAGA?

Cîteva motive pentru care ar trebui să vizitați Praga. Lista ar mai putea fi completată, dar ... după o vizită acolo.

  • Pentru a vedea cu proprii ochii orașul medieval, a cărui vârstă este mai mult de o mie de ani.  Să hoinăriți pe străzile înguste ale Orașului vechi, să admirați splendoarea Catedralei Sf. Vitus, să vă aflați în Piața Orașului Vechi. Întregul centru istoric al orașului Praga - un monument continuu al UNESCO, o astfel de concentrație de atracții turistice din diferite epoci, nu există în nici un alt oraș din lume!
  • Grădinile și parcurile vechi din Praga – este o atracție turistică specială a capitalei. Acestea sunt în număr de aproximativ două sute în oraș, iar după vârstă cele mai vechi au sute de ani. 
  • Să faceți o plimbare prin Praga, pe timp de noapte. Nu doar felinarele cu gaz și iluminarea superbă a clădirilor vechi, dar, și atmosfera incredibilă a orașului pe timp de noapte - este de neuitat! 
  • Praga oferă multe oportunități pentru o odihnă activă familiilor cu copii de orice vârstă. Un vapor cu aburi special vă va duce din centrul orașului la un loc de odihnă preferat de toți locuitorii din Praga – grădina zoologică din sectorul Troja.
  • Berea este o parte integrantă a vieții și a istoriei contemporane din Praga. Potrivit experților cea mai bună bere din Praga se toarnă în zona Nusle, în „Pivnița“ cu denumirea «Vremuri grele» (Zlý časy). Dintre cele douăzeci și patru de robinete puteți gusta treptat o mulțime de soiuri de nectar chihlimbariu, care este produs în berăriile mari și mici ale Cehiei, precum și ale altor țări.